Na radost svih naših sugrađana, u petak, (24.06.), na Salašu Idila, naš sugrađanin Peđa Medenica održaće koncert sa početkom u 20 časova. 

Karte su puštene u prodaju i možete ih kupiti po ceni od 800 dinara na Salašu Idila, na adresi Obrovački put bb u Bačkoj Palanci svakog dana od 09:00 do 23:00 časa. Kupovinom karata dobijate i rezervišete i mesto na salašu za vreme trajanja koncerta. 

Kontak telefon za informacije: 065 4070243

Salaš Idila vam nudi jedinstvenu oazu izvrsne tradicionalne hrane i opuštanja u prirodi. Salaš Idila se nalazi na svega nekoliko minuta od centra Bačke Palanke i na usluzi su vam profesionalno osoblje i kuhinja koja ispunjava sve svetske standarde.

Restoran poseduje nekoliko natkrivenih letnjih bašti, kao i zatvoreni deo restorana, restoran na spratu objekta, kuću za odmor, igralište i veliki parking.

U sklopu kompleksa Salaša Idila nalazi se velika zelena površina obogaćena zelenilom i cvećem uključujući i fontanu koja leti pruža poseban doživljaj svežine i čiste prirodne okoline. Jednostavnim otvaranjem staklenih zidova restorana bašta i restoran postaju jedinstvena celina u kojoj se savršeno dopunjuju moderan enterijer i prirodno zelenilo bašte.