Hedonizam u svakom kutku naše Idile

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz omiljene programe, serije ili važne utakmice na kablovskim kanalima, a radi vašeg zadovoljstva ili eventualnih poslovnih obaveza, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. 

Kontakt
hotelski smeštaj

Šta možemo da vam ponudimo

Sve sobe su klimatizovane, te su pogodne za boravak tokom čitave godine. Opremljene su udobnim krevetima i funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima i fenom.

Uvek vama na usluzi – STARA IDILA

Uz jutarnju kafu možete uživati u ambijentu našeg restorana i pogled na mirno okruženje.

Svaka soba poseduje svopstveno kupatilo, klima uređaj, parking u okviru objekta ili javni parking. A ukoliko vam se ne ustaje iz kreveta, obrok vam donosimo u sobu. 

idila plus

Konforne sobe i prijatno okruženje

U Bačkoj Palanci, u srcu grada možete da uživate u domaćem okruženju, izvanrednoj hrani, dobrom vinu, ljubaznom osoblju i zvuku nadaleko poznatih bačkopalanačkih tamburaša. A ako se previše opustite, možete i da prespavate u nekoj od idila. 

lux apartman – salaš idila

Lukzuzni apartman na dva nivoa sadrži šest ležajeva, kupatilo, poseban toealet i kiuhinju. Nalazi se u okviru Salaša Idila i to je jedini apartman dostupan za izdavanje trenuntno u ovom kompleksu.

Za apartman je obezbeđen poseban ulaz i mir i privatnost odvojenu od restoranskog dela. Gostima je obezbeđen besplatan internet, parking i servis bara i restorana do 23h. Salaš Idila se nalazi van grada i gosti mogu da užvaju u čistom vazduhu i miru koji pruža lokacija. 

Cena iznajmljivanja apartmana je 200 eura za noć. 

Više o salašu