STARA IDILA

Oni su mislili na sve!

U Bačkoj Palanci, u srcu grada možete da uživate u domaćem okruženju, izvanrednoj hrani, dobrom vinu, ljubaznom osoblju i zvuku nadaleko poznatih bačkopalanačkih tamburaša. A ako se previše opustite, možete i da prespavate u Staroj Idili.

Pogledaj lokaciju

NAJUKUSNIJE

Nezaboravan roštilj

NEZABORAVNO

Fenomenalna muzika

Hrana, piće, muzika

Savršena stmosfera za svako veče vredno pamćenja.

Ovo je baš ona prava kafana sa dušom, gde se voli, daje, uživa, pije, hrani svako čulo duše. Stara Idila ja sve one koji u zvuku tamburaša čuju više od običnih nota, koji u rakiji ne vide samo alkohol već prepoznaju cvet dunje, kajsije, kruške, šljive.

Za sve Vas koji uživate u njeguškoj pršuti, domaćem siru, leskovačkom roštilju i domaćim kuvanim jelima spremljenih kao što je vaša baka pravila…

Za sve Vas koji u kafani ne vidite samo izlazak već osećate ritam, vrelo strujanje zadovoljstva hrane, pića i muzike u domaćem ambijentu.

Kontakt

Tel: 021 604 0611
Mejl: stara.idila@gmail.com

 

Radno vreme

Radnim danima: od 11 do 24h
Vikendom:
od 11 do 1h

Prelep ambijent restorana je idealno mesto za proslave, venčanja, bankete, rođendane, koktele, prijeme i sve druge vrste svečanosti sa kapacitetom od 100 mesta.

Sve sobe su klimatizovane, te su pogodne za boravak tokom čitave godine. Opremljene su udobnim krevetima i funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima i fenom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz omiljene programe, serije ili važne utakmice na kablovskim kanalima, a radi vašeg zadovoljstva ili eventualnih poslovnih obaveza, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Uz jutarnju kafu možete uživati u ambijentu našeg restorana i pogled na mirno okruženje. Smeštajni kapacitet Stare Idile je 8 soba Posle ovako dobre hrane i dobrog provoda, idealno ćete spavati u našim udobnim krevetima.

Cena noćenja u jednokrevetnoj sobi sa doručkom je 2.400 dinara;
Cena noćenja u dvokrevetnoj sobi sa doručkom je 3.800 dinara.